Fiskgryta med majs och musslor

Denna härliga fiskrätt kommer bli mycket uppskattad både av stora och små. Koka ihop grönsaker, purjolök, fiskfond och grädde som du mixar slätt före du lägger ner fisk, majs och lyxiga musslor i grytan. Servera med lite bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009

Ingredienser
4 portioner
300 g potatis
200 g rotselleri
1/2 purjolök
1 msk smör
6 dl vatten
3 msk konc fiskfond
2 1/2 dl matlagningsgrädde
2 msk citronjuice
1/2 tsk salt
2 krm peppar
300 g skinn- och benfri laxfilé
1 liten burk majs (à 200 g)
1 burk avrunna musslor (à 200 g)
Gör så här
00:01:00
00:15:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stNja den gör jag nog inte om.
Anna
Håller med om att det mer är en soppa. Jättegod! Vi gjorde med vinmarinerade musslor, det blev jättebra!
Martina
jättegod. skulle dock säga att det är en soppa snarare än en gryta.
Therese