Fiskgryta
En mustig och krämig fiskgryta med gösfilé, rotfrukter och färsk spenat. Grytan är enkel att göra och passar både till vardag och till fest.
Ingredienser
4 portioner
2 schalottenlökar
1 morot
100 g palsternacka
150 g rotselleri
1 msk smör
2 finhackade vitlöksklyftor
1 msk tomatpuré
1 lagerblad
1 dl vitt vin
3 dl grönsaksbuljong
2 dl crème fraiche
400 g gösfilé
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
65 g bladspenat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergod gryta (även om jag avstod löken) och den var enkel att tillaga. Kommer definitivt att lagas ofta!
Petra
2024-11-07Jättegod!! Använde pangasusfile, hade lite curry i och serverade med ris
Sara
2021-04-28Supergott!!
Christel
2019-01-19