Fänkåls- och apelsinsallad

Betyg 2.9 av 5.
35 personer har röstat
1
Fänkåls- och apelsinsallad

Fänkåls- och apelsinsallad är en festlig sallad där anissmaken från fänkålen möter apelsinernas syrlighet och sötma i en perfekt kombination. Servera till kalkon eller skinka och ett gott bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Fänkåls- och apelsinsallad

Ingredienser

10 portioner
2   fänkålsstånd
2   apelsiner
2 msk  riven färsk ingefära
1/2 dl  olivolja
2 msk  pressad citronjuice
2 msk  socker
1   kruka persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
35 personer har röstat

Kommentar

Fantastiskt! Så fiffigt och raffigt.Stort tack för den glädje erat recept sprider. Icas snälla tomtar Hoppas ni får vad ni vill till jul och att julmiddagen blir trevlig.

Anna

2020-12-05

Stort tack Anna, vad fint skrivet. Vi på redaktionen och våra kökstomtar önskar dig detsamma <3 Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2020-12-07

Testa liknande recept

Citrusinkokt fänkål
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskfilé på grön botten
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vinkokta kryddäpplen
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fänkål med vete och dill
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marinerad fänkål med citron och spenat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kålrots- och morotssallad med apelsin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga