Fänkåls- och apelsinsallad

35
1
Fänkåls- och apelsinsallad

Fänkåls- och apelsinsallad är en festlig sallad där anissmaken från fänkålen möter apelsinernas syrlighet och sötma i en perfekt kombination. Servera till kalkon eller skinka och ett gott bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Fänkåls- och apelsinsallad

Ingredienser

10 portioner
2 fänkålsstånd
2 apelsiner
2 msk riven färsk ingefära
1/2 dl olivolja
2 msk pressad citronjuice
2 msk socker
1 kruka persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

35

Kommentar

Anna

2020-12-05

Fantastiskt! Så fiffigt och raffigt.Stort tack för den glädje erat recept sprider. Icas snälla tomtar Hoppas ni får vad ni vill till jul och att julmiddagen blir trevlig.

Redaktionen ICAse

2020-12-07

Stort tack Anna, vad fint skrivet. Vi på redaktionen och våra kökstomtar önskar dig detsamma <3 Hälsningar Ulrika