Fänkåls- och apelsinsallad
Fänkåls- och apelsinsallad är en festlig sallad där anissmaken från fänkålen möter apelsinernas syrlighet och sötma i en perfekt kombination. Servera till kalkon eller skinka och ett gott bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003
Ingredienser
10 portioner
2 fänkålsstånd
2 apelsiner
2 msk riven färsk ingefära
1/2 dl olivolja
2 msk pressad citronjuice
2 msk socker
1 kruka persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Fantastiskt! Så fiffigt och raffigt.Stort tack för den glädje erat recept sprider. Icas snälla tomtar Hoppas ni får vad ni vill till jul och att julmiddagen blir trevlig.
Anna
2020-12-05Stort tack Anna, vad fint skrivet. Vi på redaktionen och våra kökstomtar önskar dig detsamma <3 Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-12-07