Fiskfilé på grön botten

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fiskfilé på grön botten

Fiskfilé på grön botten är panerad fisk som ligger på en bädd av fänkålsstånd och salladslökar. Detta goda fiskrecept tillagas enkelt och serveras förslagsvis med klyftpotatis.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2002

Fiskfilé på grön botten

Ingredienser

4 portioner
10 salladslökar
1 fänkålsstånd
1 msk olja
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk salt
1 krm peppar
juice från 1 apelsin
1 apelsin
1 stor fiskfilé (à ca 600 g) skuren i fjärdedelar
2 msk vetemjöl
1 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar
2 msk olja

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.
00:02:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Citrusinkokt fänkål
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fänkåls- och apelsinsallad
    Betyg 2.9 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fänkål med vete och dill
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fläskkorv & gräddkokt fänkål
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad