Fänkålsklyftor i vinägrett

3
0
Fänkålsklyftor i vinägrett

Tilltalande fänkålsklyftor i en intensiv vinägrett av olivolja, rapsolja, fransk senap och syrlig citronjuice. Garnera med lite citronrasp och citronskivor. Smakar himmelskt.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Fänkålsklyftor i vinägrett

Ingredienser

10 portioner
5 - 6 fänkålsstånd
1/2 dl olivolja
1 dl rapsolja
1 msk fransk senap
juice av 1 citron

Garnering

rasp och skivor av 1 citron

För alla

Fänkålsklyftor i vinägrett är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 620 KJ / 148 kCal
Fett 13.8 g
Salt 0.41 g
Kolhydrater 2 g
Protein 2.9 g
Läs mer om näringsvärden