Fiskfilé med gurkmejasås

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fiskfilé med gurkmejasås

En god fiskrätt med en härlig gurkmejasås. Stek fisken och laga sedan till såsen som består av schalottenlök, gurkmeja, vitlök, ingefära, kokosmjölk och chilifrukter. Servera fisken och såsen tillsammans med kokt ris.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1997

Fiskfilé med gurkmejasås

Ingredienser

4 portioner
4 bitar fiskfilé av t ex stor torsk eller hälleflundra (à 150-200 g)
salt
peppar
olja till stekning

Gurkmejasås

3 schalottenlökar eller gul lök (3 schalottenlökar motsvarar 1/2 gul lök)
3 vitlöksklyftor
3 cm färsk ingefära
1 msk majsolja
2 röda chilifrukter
2 msk gurkmeja
1 burk kokosmjölk (à 4 dl)

Till servering

kokt broccoli
paprika
ris

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Biff med kryddressing
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Solgul shot
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kärstis garam masala
Betyg 4.5 av 5.57 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blomkål med ingefära och senapsfrö
Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gula fiskbiffar
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gyllene morots- och bönsmoothie
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad