Fiskfilé med dill- och olivolja

Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fiskfilé med dill- och olivolja

I det här receptet på fiskfilé med dill- och olivolja panerar du valfri fisk och kryddar med worcestersås och serverar med en egengjord och läcker dillolivolja. En snabblagad och fräsch rätt som är god att äta med kokt potatis och broccoli.

Fiskfilé med dill- och olivolja

Ingredienser

4 portioner
500 g fiskfilé t ex gös, torsk eller spätta
1 msk worchestersås
1/2 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk smör eller margarin till stekning

Dill- och olivolja

1 knippa dill
2 msk vatten
2 krm salt
10 urkärnade svarta oliver

Till servering

kokt potatis
broccoli

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.8 personer har röstat

Kommentar

tallriken ser rätt tom ut haha, prövade receptet och känner att det hade varit godare utan oliver i oljan. jolmigt

Jonathan

2024-12-11

Testa liknande recept

Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs
Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Roséns spätta
Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tapenadefyllda spättafiléer
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pastramigös
Betyg 2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Flundra med äpple och pepparrot
Betyg 1.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt spätta med gurkfil
Betyg 2.9 av 5.223 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad