Fiskfilé med dill- och olivolja

Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
1
Fiskfilé med dill- och olivolja

I det här receptet på fiskfilé med dill- och olivolja panerar du valfri fisk och kryddar med worcestersås och serverar med en egengjord och läcker dillolivolja. En snabblagad och fräsch rätt som är god att äta med kokt potatis och broccoli.

Fiskfilé med dill- och olivolja

Ingredienser

4 portioner
500 g fiskfilé t ex gös, torsk eller spätta
1 msk worchestersås
1/2 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk smör eller margarin till stekning

Dill- och olivolja

1 knippa dill
2 msk vatten
2 krm salt
10 urkärnade svarta oliver

Till servering

kokt potatis
broccoli

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

tallriken ser rätt tom ut haha, prövade receptet och känner att det hade varit godare utan oliver i oljan. jolmigt

Jonathan

2024-12-11

Testa liknande recept

Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Roséns spätta
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastramigös
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rosérullad fisk med vitvinssås
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad fiskfilé med kräftröra
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Flundra med äpple och pepparrot
Betyg 1.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga