Fiskfilé med dill- och olivolja

Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
0
Fiskfilé med dill- och olivolja

I det här receptet på fiskfilé med dill- och olivolja panerar du valfri fisk och kryddar med worcestersås och serverar med en egengjord och läcker dillolivolja. En snabblagad och fräsch rätt som är god att äta med kokt potatis och broccoli.

Fiskfilé med dill- och olivolja

Ingredienser

4 portioner
500 g  fiskfilé t ex gös, torsk eller spätta
1 msk  worchestersås
1/2 dl  vetemjöl
1 tsk  salt
1 krm  peppar
2 msk  smör eller margarin till stekning

Dill- och olivolja

1   knippa dill
2 msk  vatten
2 krm  salt
10   urkärnade svarta oliver

Till servering

kokt potatis
broccoli

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Roséns spätta
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tapenadefyllda spättafiléer
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastramigös
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt spätta med gurkfil
Betyg 2.9 av 5.
219 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Flundra med äpple och pepparrot
Betyg 1.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga