Fiskfilé i kapprock

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fiskfilé i kapprock

Rulla ihop dina fina fiskfiléer fyllda med härlig tomat, timjan och smör till smällkarameller och grädda paketen i en ugnsform. Duka direkt fram dina goda rullar av fiskfilé i kapprock med nykokt färskpotatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Fiskfilé i kapprock

Ingredienser

4 portioner
500 g torsk- eller koljafilé
2 tomater
4 stora kvistar färsk timjan
smör
salt
vitpeppar

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Smörstekt koljafilé med tomatrisotto
    Betyg 4.5 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kolja med lökconfit och tomat
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kolja i äpple- och currycrème
    Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad