Fiskfärsbiffar med senapsgräddfil

Rejäla och goda färsbiffar på fisk. Till fiskfärsbiffarna använder du torskfilé, sej eller hoki, som du mixar med kryddor, ägg och mjölk. Till fiskbiffarna gör du en smaskig sås med gräddfil, senap, salt och dragon. Servera med potatis och broccoli.

Gör så här
00:04:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
11 stBästa fiskfärsbiffarna! Har prövat många recept men dessa är de bästa. Kan kombineras i oändlighet. Birgitta
Birgitta
Jättebra grundrecept till fiskbiffar. Jag tog Hjälmargädda (smakar lika gott som gös),, bytte ut mjölken mot grädde och tillsatte ett kryddmått cayennepeppar. Supergott. Planera med panko lät som en bra idé. Det ska jag göra nästa gång.
Mona
Jag valde att sätta till en scharlottenlök, uteslöt mjölken och panerade biffarna i asiatiskt ströbröd före stekningen i SMÖR. Jättegott!!
Anita
jag tog 2 msk mjölk i stället för 2 dl funkar bra
Malin
Uteslöt mjölken eftersom det kändes som om smeten skulle bli för lös och det gick utmärkt.Rullade även bullar av färsen,populärt hos barnen.Vände bullarna och biffarna i ströbröd innan stekning och ytan blev jättefin.
Cecilia
Jag använde Laxöring och Harr. Absolut ingen mjölk. Stekte i smör använde salt, kajennpeppar, vitpeppar, kryddpeppar och lite svartpeppar och lite extra potatismjöl. Det blev mycket gott brände inte fast. Lätta att steka. Det blev 4 biffar enper person. Kan verkligen rekommenderas.
Anita
Jag struntade i mjölken helt och hade i lite mjöl istället. Testade att panera vissa med ströbröd, men de var lika goda utan.
Ingrid
stämmer det verkligen med all mjölk? Biffarna blir lösa och bränner fast hur försiktig man än är...
Ylva
Gott, men biffarna går lätt sönder och bränner fast i stekplåten!
Therése
Det är något lurt med det här receptet med så mycket vätska blir det knappast några biffar, snarare fisksoppa.
Johan