Fiskfärs i mikrougn
Fiskfärs i mikrougn serverar du gärna med kokt broccoli och en vit grundsås med räkor, musslor eller hackat, hårdkokt ägg. Tina koljafilé och färsera den sedan. Blanda med salt, kajennpeppar, potatismjöl, vispgrädde och citronskal. Mikra och ät.
Ingredienser
2 portioner
300 g koljafilé (eller annan fisk)
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar
kajennpeppar efter smak
1 tsk rivet citronskal
1 1/2 msk potatismjöl
1 1/2 dl vispgrädde
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Det står bara dl grädde men ingen mängd innan. Hur mycket ska det vara? Likadant med potatismjölet. I ingredienslistan står det 1,5 msk men i texten nämns att den större mängden skall vara till det frysta fiskalternativet. Vad gäller här?
Linda
2018-08-15Hej Linda! Ber om ursäkt för att måtten trillat bort. Vi har nu uppdaterat receptet. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-08-17