Fiskdolmar med musslor i vin & grädde

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fiskdolmar med musslor i vin & grädde

Fiskdolmar med musslor i vin och grädde är precis som det låter en fantastisk fiskrätt. Vacker att se på och smakar ljuvligt. Superb att servera på buffé.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Fiskdolmar med musslor i vin & grädde

Ingredienser

8 portioner
300 g sejfilé
100 g musslor på burk
ca 350 ml matlagningsvin (eller vitt vin)
2 dl vispgrädde
8 blad savojkål (ca 15 cm i diameter)
1 tsk salt
3 krm peppar

Gör så här

00:01:00
00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag gjorde savojdolmarna med hälften sej och hälften lax (utan musslor) och det blev mycket gott! Savojkålet gör dessa dolmar väldigt snygga, perfekt att bjuda på om du vill stila ;)

    Diana

Näringsvärde per portion

Energi680 KJ / 150 kCal
Fett11 g

Testa liknande recept

  • Sej med chipotleglaze
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Aioligratinerade musslor
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnssej med frasiga örter
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt sej med remouladsås
    Betyg 2.9 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Panerad fisk med potatismos
    Betyg 4.6 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt sej med krassesås
    Betyg 2.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad