Fiskburgare med kaviarsmak

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Fiskburgare med kaviarsmak

Denna fiskburgare med kaviarsmak bli enkelt en favoriträtt hos såväl vuxna som barn. Mixa ingredienserna till en härlig färs och forma dina egna burgare i den storlek du vill ha. Servera med dina favorit tillbehör. Lättlagat och underbart gott!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2002

Fiskburgare med kaviarsmak

Ingredienser

4 portioner
400 g fiskfilé t ex torsk eller kolja
1 ägg
1 dl crème fraiche
1/2 dl kaviar
1 msk potatismjöl
1/2 tsk chili
1/2 tsk salt
1 msk olja
hamburgerbröd
isbergssallad
tjocka tomatskivor
skivad rödlök

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Alldeles för lös smet! Hade också i vetemjöl och även ströbröd.

Heléne

2011-11-05

2dl vetemjöl?!?!?!?

Linda

2004-01-21

Jättegott recept!! Jag använde mig av lax och sej istället. Jag tog också i ca 2 dl vetemjöl då jag tyckte att smeten var alldeles för lös.

Fredrik

2003-03-06

Testa liknande recept

Frasig torsk med kall ägg- och kaviarsås
Betyg 3.8 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Majkens kaviarägg
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kaviarmacka de luxe
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Falukorvsburgare med ajvarcoleslaw
Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnstorsk med kaviarsås
Betyg 2.7 av 5.243 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Användbara röran
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad