Fiskburgare med aioli

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Fiskburgare med aioli

Detta recept bjuder på flera goda och njutbara matöverraskningar: fiskburgaren bygger du av ett saftigt olivbröd och grillade hälleflundrafiléer och fyller med avokado, tomatskivor och slanggurka. Aiolin blir läckert smakrik med sardellfiléer i.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1996

Fiskburgare med aioli

Ingredienser

4 portioner
600 g  hälleflundrafilé
salt och peppar
8   skivor bröd (gott, t ex olivbröd)

Sardellaioli

1   liten potatis (à ca 50 g)
3   äggulor
2 dl  olivolja
1   vitlöksklyfta
5   sardellfiléer
salt och peppar

Tillbehör

4   blad isbergssallad
8   tunna skivor rödlök
4   skivor bifftomat
4   tjocka skivor slanggurka
1   avokado (i skivor)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sardellaioli
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Burgare med grillad chilihalloumi och ajvardressing
Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokt fisk med avokado, citron och sardeller
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurkröra
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lime- och chiliaioli
Betyg 3 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ruccola- och fänkålsaioli
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga