Fiskburgare med aioli

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Fiskburgare med aioli

Detta recept bjuder på flera goda och njutbara matöverraskningar: fiskburgaren bygger du av ett saftigt olivbröd och grillade hälleflundrafiléer och fyller med avokado, tomatskivor och slanggurka. Aiolin blir läckert smakrik med sardellfiléer i.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1996

Fiskburgare med aioli

Ingredienser

4 portioner
600 g  hälleflundrafilé
salt och peppar
8   skivor bröd (gott, t ex olivbröd)

Sardellaioli

1   liten potatis (à ca 50 g)
3   äggulor
2 dl  olivolja
1   vitlöksklyfta
5   sardellfiléer
salt och peppar

Tillbehör

4   blad isbergssallad
8   tunna skivor rödlök
4   skivor bifftomat
4   tjocka skivor slanggurka
1   avokado (i skivor)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sardellaioli
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kokt fisk med avokado, citron och sardeller
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurkröra
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lime- och chiliaioli
Betyg 3 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Limedoftande fiskspett
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ruccola- och fänkålsaioli
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga