Fiskburgare med aioli

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Fiskburgare med aioli

Detta recept bjuder på flera goda och njutbara matöverraskningar: fiskburgaren bygger du av ett saftigt olivbröd och grillade hälleflundrafiléer och fyller med avokado, tomatskivor och slanggurka. Aiolin blir läckert smakrik med sardellfiléer i.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1996

Fiskburgare med aioli

Ingredienser

4 portioner
600 g hälleflundrafilé
salt
peppar
8 skivor bröd (gott, t ex olivbröd)

Sardellaioli

1 liten potatis (à ca 50 g)
3 äggulor
2 dl olivolja
1 vitlöksklyfta
5 sardellfiléer
salt och peppar

Tillbehör

4 blad isbergssallad
8 tunna skivor rödlök
4 skivor bifftomat
4 tjocka skivor slanggurka
1 avokado (i skivor)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Burgare med grillad chilihalloumi och ajvardressing
Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sardellaioli
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kyckling- eller kalkonhamburgare med chilisting
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med ananas
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokt fisk med avokado, citron och sardeller
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare Deluxe med rostad färskpotatis
Betyg 2.8 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga