Fiskburgare med aioli

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fiskburgare med aioli

Detta recept bjuder på flera goda och njutbara matöverraskningar: fiskburgaren bygger du av ett saftigt olivbröd och grillade hälleflundrafiléer och fyller med avokado, tomatskivor och slanggurka. Aiolin blir läckert smakrik med sardellfiléer i.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1996

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
600 g hälleflundrafilé
salt
peppar
8 skivor bröd (gott, t ex olivbröd)

Sardellaioli

1 liten potatis (à ca 50 g)
3 äggulor
2 dl olivolja
1 vitlöksklyfta
5 sardellfiléer
salt och peppar

Tillbehör

4 blad isbergssallad
8 tunna skivor rödlök
4 skivor bifftomat
4 tjocka skivor slanggurka
1 avokado (i skivor)

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Gurkröra
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lime- och chiliaioli
    Betyg 3.1 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ruccola- och fänkålsaioli
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad