Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Fiskbullegryta à la tex mex

Fiskbullegryta à la tex mex är ett lättlagat, enkelt men ändå smakrikt recept som passar perfekt när du inte vill lägga ned så mycket tid på matlagningen. Grytan innehåller fiskbullar, squash, lök, tacomix och serveras sedan i tortillabröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skiva löken. Skölj och skär squashen i små tärningar. Fräs lök och squash i oljan i en gryta. Häll över tomater och fiskbullar utan buljong. Tillsätt tacomixen. Låt puttra utan lock ca 5 min.
  2. Värm tortillabröden enligt anvisning på förpackningen. Skölj och strimla salladen. Servera fiskbullegrytan i tortillabröden med salladen till.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 gul lök
  • 1 squash (à ca 250 g)
  • 1 msk olja
  • 2 burkar fiskbullar i buljong (à 375 g)
  • 1 burk hela tomater (à 400 g)
  • 1 påse tacomix (à ca 40 g)
  • 8 tortillabröd
Till servering
  • sallad
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer