Fiskbullar med kokoscurry och vitlöksstekt bladspenat

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fiskbullar med kokoscurry och vitlöksstekt bladspenat

Lyxiga fiskbullar i smakrik sås av currypaste, lättkokosmjölk och gul lök. Till fiskbullarna fräser du färsk bladspenat i vitlök och serverar tillsammans med ris och ett grovt rågbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Fiskbullar med kokoscurry och vitlöksstekt bladspenat

Ingredienser

4 portioner
1 pkt fiskbullar (à 330 g)
1/2 gul lök
1 msk röd currypaste
4 dl lättkokosmjölk
1 msk socker
1 - 2 msk ljus maizenaredning
salt
peppar
1 - 2 påsar färsk bladspenat
1 grovhackad vitlöksklyfta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Smakar jättebra!

    Nicolas

Testa liknande recept

  • Thaipocherad fiskfilé
    Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sötstarkt curryfläsk
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Curryräkor med ris
    Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spenat- och kokossoppa med ägghalvor
    Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Thaistuvad savojkål med stekt korv
    Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sås Thai style
    Betyg 3.2 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad