Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Fisk på grönsaksbädd med green curry

Angenäm stekt torskfilé på en wokad grönsaksbädd med underbara thailändska smaker av grön curry. Servera tillsammans med jasminris och garnera med thaibasilika.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Salta och peppra fisken. Stek den i hälften av oljan.
  2. Skala vitlöken. Woka pressad vitlök i resten av oljan i en wok. Tillsätt wokgrönsaker, en burk green curry och socker. Koka någon minut.
  3. Häll wokblandningen över och runt om fisken.
  4. Garnera med thaibasilika. Servera med jasminris.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g hoki- eller torskfilé
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 500 g wokgrönsaker
  • 1 burk grön curry grytbas (à 400 ml)
  • 1 msk strösocker
  • thaibasilika till garnering
  • jasminris till servering
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer