Fisk på grönsaksbädd med green curry

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Fisk på grönsaksbädd med green curry

Angenäm stekt torskfilé på en wokad grönsaksbädd med underbara thailändska smaker av grön curry. Servera tillsammans med jasminris och garnera med thaibasilika.

Fisk på grönsaksbädd med green curry

Ingredienser

4 portioner
600 g  hoki- eller torskfilé
2 msk  olivolja
salt och peppar
2   vitlöksklyftor
500 g  wokgrönsaker
1   burk grön curry grytbas (à 400 ml)
1 msk  strösocker
thaibasilika till garnering
jasminris till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kinawok med woksås och cashewnötter
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med röd curry
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingwok med ostronsås
Betyg 3.8 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hoki thai
Betyg 2.7 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Curryräkor med ris
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingwok med räkor och cashewnötter
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga