Fisk på grönsaksbädd med green curry
![Fisk på grönsaksbädd med green curry](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Angenäm stekt torskfilé på en wokad grönsaksbädd med underbara thailändska smaker av grön curry. Servera tillsammans med jasminris och garnera med thaibasilika.
![Fisk på grönsaksbädd med green curry](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g hoki- eller torskfilé
2 msk olivolja
salt och peppar
2 vitlöksklyftor
500 g wokgrönsaker
1 burk grön curry grytbas (à 400 ml)
1 msk strösocker
thaibasilika till garnering
jasminris till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer