Laxburgare med klyftpotatis och morots- och currysallad
Att göra egna fiskburgare är enklare än du tror. Mixa tinade laxträningar, eller hacka med kniv, tillsammans med kryddorna, forma till biffar och stek! Serveras med frasig klyftpotatis i ugn och en krispig morotssallad med färskost.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2013
Ingredienser
4 portioner
Laxburgare
600 g laxtärningar
1 tsk salt
2 krm peppar
Klyftpotatis
900 g potatis
2 msk olja
salt
peppar
Morotssallad
3 morötter
200 g cream cheese (färskost)
1 tsk curry
1/2 gurka
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2831 KJ / 675 kCal
Fett30.2 g
Kolhydrater61.2 g
Protein37 g
Kommentarer
Vad är ”färskost fruktigt curry ”? Kan jag få en bild? Om den fines i förpackad form? Maria
Maria
2024-04-04Hej Maria! Tyvärr så finns inte den produkten längre, tack för att du frågade, så vi fick en chans att uppdatera receptet. Hoppas du kommer gilla receptet. Vänliga hälsningar Harriet
Redaktionen
2024-04-05Jätte bra vardagsrätt. God och snabb att tillaga.
Pamela
2014-02-05Riktigt gott. Även barnen tyckte om det. Kommer att göras flera gånger.
Camilla
2013-12-10