Fisk med räkrisotto

Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
1
Fisk med räkrisotto

Fisk med räkrisotto är en smakrik, mättande och relativt lättlagad vardagsmiddag. Torskfilén serveras med en risotto av räkor, avorioris, pepparrot och dill.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2001

Fisk med räkrisotto

Ingredienser

4 portioner
600 g  fiskfilé (t ex torsk)
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
1 msk  smör

Räkrisotto

1   gul lök
4 msk  smör
2 dl  avorioris (eller arborioris)
6 dl  vatten
1   hönsbuljongtärning
2 tsk  nypressad citronjuice
500 g  räkor (500 g med skal motsvarar 200 g skalade)
3 msk  riven pepparrot
1 dl  hackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Risotton borde fungera som egen rätt utan fisk??? Vår fisk var inte i topp så det sänkte btyget lite.

Kjell

2005-11-04

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Risotto med ruccola
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto med rödlök och skinka
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinka med krämig risotto
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dadelrisotto med saffran
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamprisotto med Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.
59 personer har röstat
Under 45 min att tillaga