Fisk med räkrisotto

Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
1
Fisk med räkrisotto

Fisk med räkrisotto är en smakrik, mättande och relativt lättlagad vardagsmiddag. Torskfilén serveras med en risotto av räkor, avorioris, pepparrot och dill.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2001

Fisk med räkrisotto

Ingredienser

4 portioner
600 g  fiskfilé (t ex torsk)
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
1 msk  smör

Räkrisotto

1   gul lök
4 msk  smör
2 dl  avorioris (eller arborioris)
6 dl  vatten
1   hönsbuljongtärning
2 tsk  nypressad citronjuice
500 g  räkor (500 g med skal motsvarar 200 g skalade)
3 msk  riven pepparrot
1 dl  hackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Risotton borde fungera som egen rätt utan fisk??? Vår fisk var inte i topp så det sänkte btyget lite.

Kjell

2005-11-04

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Risotto med ruccola
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto med rödlök och skinka
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto milanese
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamprisotto med Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.
59 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinka med krämig risotto
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga