Fisk i citronsås med sockerärter och ris

11
1
Fisk i citronsås med sockerärter och ris

Fisk i citronsås med sockerärter och ris tillagar du smidigt en vardagskväll. Här bidrar smaksatt crème fraiche till den härliga citrussmaken. Servera med nykokt ris och varför inte en bit bröd.

Fisk i citronsås med sockerärter och ris

Ingredienser

4 portioner
2 dl crème fraiche med lök, dill, citron och havssalt
2 dl vatten
600 g frysta tärningar av fisk
150 g färska sockerärtor

Till servering

ris
bröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj ett glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Tips

Koka riset med hackad lök och grönsaksbuljong.
Ett alternativ till smaksatt crème fraiche är att krydda upp naturell crème fraiche med just dill och citron efter smak och tycke.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentar

Anette

2007-05-27

Ovanligt smaklöst! Tråkigt.