Filodegspaj med brie, päron och rosmarin

Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Filodegspaj med brie, päron och rosmarin

Härligt frasig filodegspaj fylld med brieost, päron, honung och rosmarin. En riktigt god förrätt med filodeg och ost helt enkelt.

Filodegspaj med brie, päron och rosmarin

Ingredienser

6 portioner som förrätt
12 ark filodeg
2 msk olivolja
1 brieost (à 200 g)
1 medelstort päron
1 ägg
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl mjölk 3 %
1 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
1/4 kruka rosmarin (1 msk hackad för 6 portioner)
1 - 2 msk flytande honung

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Helt magisk smak! En ny favorit

    Svetlana

  • Otroligt enkelt och gott. Sommarens givna tillbehör!

    Anna josefine

Näringsvärde per portion

Energi1438 KJ / 343 kCal
Fett21 g
Salt0.8 g
Kolhydrater28 g
Protein10 g

Testa liknande recept

  • Inbakad brie
    Betyg 3.3 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bakad brie med glöggrussin
    Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brieost med aprikosmarmelad
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad