Kall brietårta med päron- och chilimarmelad

Förvandla brieosten till en vacker tårta fylld med päron- och chilimarmelad och dekorera med frukt, bär och örter. Så tjusigt att servera på buffébordet! Se våra tips på hur du kokar marmelad och gör marmeladprovet.
Samarbete med:
Président

Ingredienser
10 portioner
Päron- och chilimarmelad
ca 500 g päron
1 - 2 lime (2 msk saft för 10 port)
1/2 tsk chiliflakes
1 3/4 dl syltsocker
1 rund Président brieost (à 500 g)
Förslag till dekorering
färska jordgubbar
färska hallon
plommon (röda eller gula)
tunna skivor av persika eller nektarin
vindruvor
hyvlad rabarber
färska fikon
hyvlad fänkål
tunna skivor av stjälkselleri
rostade nötter och frön
bladpersilja eller salviablad
krasse
Gör så här
00:10:00
00:05:00
02:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer