Filémedaljong med lökchutney

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Filémedaljong med lökchutney

Lyxigt och lättlagat recept till vardag eller fest. Tillaga filémedaljongerna med en lökchutney av rödlök, silverlök och vanlig gul lök. Smaksätt lökchutneyn med kanelstång, äppelmos och servera fläskfilén med råstekt potatis eller potatiskaka.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2000

Filémedaljong med lökchutney

Ingredienser

4 portioner
500 g  fläskfilé
2   rödlökar
1   silverlök
2   gula lökar
1 msk  olja
1 dl  vatten
1   kanelstång
1/2 dl  äppelmos
1 msk  vinäger
1 tsk  socker
salt och peppar
2 msk  margarin (eller smör)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varm äppeldryck
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad fläskfilé
Betyg 3.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling- och auberginegryta
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Äppel- och plommonkompott
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Teriyakikryddad fläskfilé och svamprisotto
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Queso helado – Peruansk kryddig glass
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga