Filémedaljong med lökchutney

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Filémedaljong med lökchutney

Lyxigt och lättlagat recept till vardag eller fest. Tillaga filémedaljongerna med en lökchutney av rödlök, silverlök och vanlig gul lök. Smaksätt lökchutneyn med kanelstång, äppelmos och servera fläskfilén med råstekt potatis eller potatiskaka.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2000

Filémedaljong med lökchutney

Ingredienser

4 portioner
500 g fläskfilé
2 rödlökar
1 silverlök
2 gula lökar
1 msk olja
1 dl vatten
1 kanelstång
1/2 dl äppelmos
1 msk vinäger
1 tsk socker
salt
peppar
2 msk margarin (eller smör)

Gör så här

00:05:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Picklad rödkål och rödlök med kanel och nejlika
Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppel- och plommonkompott
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling- och auberginegryta
Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lök och pumpachutney
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Teriyakikryddad fläskfilé och svamprisotto
Betyg 3.6 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marinerad fläskfilé med pepparrot
Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad