Filémedaljong med lökchutney

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Filémedaljong med lökchutney

Lyxigt och lättlagat recept till vardag eller fest. Tillaga filémedaljongerna med en lökchutney av rödlök, silverlök och vanlig gul lök. Smaksätt lökchutneyn med kanelstång, äppelmos och servera fläskfilén med råstekt potatis eller potatiskaka.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2000

Filémedaljong med lökchutney

Ingredienser

4 portioner
500 g fläskfilé
2 rödlökar
1 silverlök
2 gula lökar
1 msk olja
1 dl vatten
1 kanelstång
1/2 dl äppelmos
1 msk vinäger
1 tsk socker
salt
peppar
2 msk margarin (eller smör)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Teriyakikryddad fläskfilé och svamprisotto
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marinerad fläskfilé med pepparrot
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskfilé med russin och muskot
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citronstekt fläskfilé med grön caesardressing
Betyg 3.4 av 5.
139 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fläskfilé wellington
Betyg 2.9 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fläskfilé i ugn
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga