Filégryta med ananas

Himmelsk och underbar filégryta med ananas. Matig och enkel, frisk och saftig med ananas, tomatpuré, vinäger och gurka. Förtjusande och smaskig gryta, smakas av med salt och peppar. Servera med ris.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
11 stFinns olika sojor, jag undrar alltid vilken sort man ska använd, smak eller bara färg.
Irene
Hej Irene! Vi använder nästan alltid japansk soja. Den är en ljus soja med bra sälta och umamismak. Den kinesiska som är gjord på svamp är mörkare och passar bra i tex husmansrätter. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Lättlagat och jättegod maträtt. Jag tog gurkan bredvid så alla fick ta om de ville ha eller inte. Ska lagas många gånger.
Monica
Läste på andra skrev om vinägern , tog en matsked äppelcider vinäger. Men tyckte blev gott , bjöd kompisar på middag . Tyckte med blev gott. Fräscht med gurka annanas
Kajsa