Fetaostfylld kycklingrullad med spenat och fettuccine

Enkel och lättlagad pastarätt med många smaker. Rulla in fetaosten i kycklingen till rullader och stek i en stekpanna. Koka den färska pastan och blanda den med smakrik crème fraiche och spenat och servera till de krämiga kycklingrulladerna.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2236 KJ / 534 kCal
Fett23 g
Salt3 g
Kolhydrater32 g
Protein50 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
3 stMan kan väl bryna de runt om och sen göra klart i ugnen?
Birgitta
Hej Birgitta! Visst går det bra att göra så. Hälsningar Lisa
ICA-köket
Fungerar absolut inte om man inte bankar ut minutfileerna så de blir jättetunna! Stekte och stekt men fick till slut veckla ut, ta bort fetaosten och steka klart.
Anna
Vad är det för dumheter att föreslå minutfileer istället för vanliga kycklingfiléer! Skitrecept!
Maria