Fetagratinerad grönsakslasagne

Vegetarisk lasagne som smakar ljuvligt. Krämig béchamelsås gör denna utsökta fetagratinerade grönsakslasagne till en succé när man får gäster eller till vardagsmiddagen. Servera en god sallad och bröd till maten.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Ingredienser
4 portioner
12 lasagneplattor
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 stora gröna paprikor
250 g champinjoner
1 burk krossade tomater (à 400 g)
1 krm socker
2 msk olivolja (att steka i)
150 g fetaost
Bechamelsås
3 msk smör
3/4 dl vetemjöl
8 dl mjölk
salt
nymalen peppar
Gör så här
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stKringelikrokar recept brist, recomend recomend 💪🏻👍🏻🤪
Madelene
Supergod! Tog detta recept från terminalen på maxi! Inga förväntningar. Men hela familjen åt med god aptit! Så gott! ☺️
Charlotte
Hej Charlotte! Tack, vad roligt att du hittat ett recept som hela familjen gillar. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Supersmaskigt! Men bechamelsåsen blev rätt tunn. Nästa gång tar jag mer mjöl i den. Jag gjorde som Emelie och hade riven ost i såsen och det blev lyckat. Vår treåring åt också med god aptit.
Camilla
Mycket god lasagne. Hade även i ost i bechamelsåsen samt basilika i grönsaksröran.
Emelie
Inte alls så god som jag trodde med tanke på alla tidigare kommentarer. Prova ett annat recept för lasagne det tänker jag göra.
Anna
Jättegod grönsakslasagne. Har gjort den flera gånger. Rekommenderas!
Jenny
Supergott! Hela familjen + vänner åt och det var toppengott. Jag använde färska lasagneplattor och 200 g fetaost istället. Behövde bara ha den 15 min i ugn då och lite krämigare i smaken!
Susanna
Grymt god! Ta mera bechamelsås än vad de ska vara bara! o massa fetaost. ahhh gör den så ofta ja ba kan
Björn
Lägg gärna till lite kyckling och squash, för att få lasagnen lite matigare och mer mättande.
Helene