Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Fetafyllda enchiladas

Härligt heta och mumsiga enchiladas med en god fyllning av aubergine, fetaost, lök och squash. Servera dessa fetafyllda enchiladas med en fräsch grönsallad.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och tärna aubergine och squash. Fräs lök och grönsaker i oljan i en traktörpanna.
  2. Tillsätt tomatpuré och vatten. Krydda med salt och peppar och låt puttra ca 5 min.
  3. Skär osten i tärningar. Blanda ner osten i grönsaksröran. Fördela röran på tortillabröden och rulla ihop.
  4. Lägg rullarna i en ugnssäker form och strössla osten över. Gratinera mitt i ugnen i 250°C, ca 10 min. Servera med en grönsallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 aubergine (à ca 300 g )
  • 1 squash (à ca 250 g)
  • 1 msk olja
  • 1/2 dl tomatpuré
  • 1/2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 150 g fetaost
  • 8 medelstora tortillabröd
  • 1 dl riven ost
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer