Fetafylld kycklingfilé
![Fetafylld kycklingfilé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181118/cf_259/fetafylld_kycklingfilé.jpg)
Vik in fetaost, lök och vitlök i utbankade kycklingfiléer och tillaga i stekpanna med krämig buljongsås och mumsig squash och paprika. Servera dina underbara, fetafyllda kycklingfiléer med skyn, grönsaker och varm couscous.
![Fetafylld kycklingfilé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181118/cf_259/fetafylld_kycklingfilé.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
50 g fetaost
1/2 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 tsk oregano
1 krm svartpeppar
1 squash
1 röd paprika
1 dl hönsbuljong (fond eller tärning + vatten)
1 msk smör eller margarin (till stekning)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Våra kycklingfiléer var halvråa efter 7 minuters putrande. Det tog dubbla tiden för att få dem genomstekta. Annars var det supergott!
Camilla
2009-01-31En stark fyra. Får- och getosten med oregano, vitlök, gullök och paprika är en vinnarkombination. Åt lite bulgur till. Verkligen gott!
Jonathan
2008-05-17mmm så gott
Lena
2007-10-18