Vik in fetaost, lök och vitlök i utbankade kycklingfiléer och tillaga i stekpanna med krämig buljongsås och mumsig squash och paprika. Servera dina underbara, fetafyllda kycklingfiléer med skyn, grönsaker och varm couscous.
Ingredienser
4 portioner
4
kycklingfiléer
50
g
fetaost
1/2
gul lök
2
vitlöksklyftor
1
tsk
oregano
1
krm
svartpeppar
1
squash
1
röd paprika
1
dl
hönsbuljong (fond eller tärning + vatten)
1
msk
smör eller margarin (till stekning)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
24
5 st
Kommentarer
Camilla
2009-01-31
Våra kycklingfiléer var halvråa efter 7 minuters putrande. Det tog dubbla tiden för att få dem genomstekta. Annars var det supergott!
Jonathan
2008-05-17
En stark fyra.
Får- och getosten med oregano, vitlök, gullök och paprika är en vinnarkombination. Åt lite bulgur till. Verkligen gott!
Kommentarer
Camilla
2009-01-31Våra kycklingfiléer var halvråa efter 7 minuters putrande. Det tog dubbla tiden för att få dem genomstekta. Annars var det supergott!
Jonathan
2008-05-17En stark fyra. Får- och getosten med oregano, vitlök, gullök och paprika är en vinnarkombination. Åt lite bulgur till. Verkligen gott!
Lena
2007-10-18mmm så gott