Festlax med dijonsenap

3
3
Festlax med dijonsenap

Lättlagad festlax med dijonsenap är en ypperlig bjudrätt. Enkel att tillaga och smakfull att äta. Fräsch sallad med krispiga äppelbitar och balsamicodressing passar utmärkt till.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Festlax med dijonsenap

Ingredienser

4 portioner
4 port laxfilé (à 150 g per person)
dijonsenap
salt och peppar
ströbröd
grönsallad
bitar av äpple
dressing på balsamicovinäger

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Maria

2008-08-26

Jag tyckte att detta blev lite torrt och trist.

Christina

2007-11-26

Jag jagar lax-recept då jag av läkare blivit ordinerad att äta just lax för att bli av med "elaka" blodfetter. Då behövs receptförnyelse för att inte tröttna. Men, balsamicodressingen innehåller vilket fett? Dijonsenapen innehåller vilket fett? Det mättade fettet är absolut förbjudet för hjärta och kärl!!!

Mariann

2007-11-21

Vad är balsamicodressing? MVH Mariann Mattsson