Festlax med dijonsenap
Lättlagad festlax med dijonsenap är en ypperlig bjudrätt. Enkel att tillaga och smakfull att äta. Fräsch sallad med krispiga äppelbitar och balsamicodressing passar utmärkt till.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007
Ingredienser
4 portioner
4 port laxfilé (à 150 g per person)
dijonsenap
salt
peppar
ströbröd
grönsallad
bitar av äpple
dressing på balsamicovinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag tyckte att detta blev lite torrt och trist.
Maria
2008-08-26Jag jagar lax-recept då jag av läkare blivit ordinerad att äta just lax för att bli av med "elaka" blodfetter. Då behövs receptförnyelse för att inte tröttna. Men, balsamicodressingen innehåller vilket fett? Dijonsenapen innehåller vilket fett? Det mättade fettet är absolut förbjudet för hjärta och kärl!!!
Christina
2007-11-26Vad är balsamicodressing? MVH Mariann Mattsson
Mariann
2007-11-21