Färskpotatissallad med korianderdressing

En färskpotatissallad som snabbt kommer bli en succé på grillfesten. Potatis, rädisor och gräslök blandar du med en sagolikt krämig dressing gjord på majonnäs, gräddfil och grann koriander.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stGodaste potatissalladen någonsin! Jag äter nästan aldrig "köpsallad", den smakar mest illa. Är nu 3 år sedan jag gjorde den, men ska göra en omgång ikväll (grillning i morrn). Ska prova med äpplen som Thomas föreslog.
Patrik
Mums så gott! Snabbt och enkelt och mycket uppskattad!! Återkommer på bordet varje sommar!
Therese
Ta två röda äpplen och tärna ner tillsammans med potatisen så får du en fräsch smak,ta äve lite grov senap (2 msk) i dressingen så kommer det att bli ännu godare. /Thomas
Thomas