Färskost med vitlök, persilja och vita bönor

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färskost med vitlök, persilja och vita bönor

Den här snabba och goda färskostmixen gör du med cannelinibönor. Mixa cream cheese med de små vita bönorna i en matberedare. Krydda med vitlök, citron och persilja. Bönspreaden är fantastisk god till knäckebröd eller varför inte scones?

Färskost med vitlök, persilja och vita bönor

Ingredienser

10 portioner
1 förp kokta cannellinibönor (à 380 g)
1 vitlöksklyfta
skalet av 1 citron (+ några droppar saft)
1 kruka persilja
200 g naturell cream cheese
salt
svartpeppar
1 msk olivolja

Till servering

knäckebröd eller scones

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är exkl. bröd.
Energi460 KJ / 110 kCal
Fett7 g
Salt0.7 g
Kolhydrater6 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Basilika- och fetaostspread
Betyg 4.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Toast med vitlöksstekta bönor och riven pecorino
Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bönröra ”Bea-style”
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Paprikaspread med vita bönor
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Böndipp
Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratinerad aubergine med cannellini och feta
Betyg 3.9 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad