Färskost med tapenade och fänkål

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Färskost med tapenade och fänkål

Det är trevligt att starta din middagsbjudning med en välkomstdrink och goda aptitretare. Det här tilltugget snor du snabbt ihop genom blanda färskost med fänkål och tapenade och placerar röran på knäckebröd eller kavring.

Färskost med tapenade och fänkål

Ingredienser

15 stycken
1 dl  fänkål
125 g  naturell färskost
1 msk  tapenad
knäckebröd kavring, pumpernickel eller crostini till servering

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd/biscotti.
Gör laktosfri: använd laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskosten mot mjölkfritt mjukostalternativ. Servera mjölkfria bröd/kakor.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Olivbakad kolja med brässerad fänkål
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varmrökt lax med krämig fänkålssallad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitvinspocherad torsk med fänkål och örtig färskostsås
Betyg 4.1 av 5.
30 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Laxtallrik
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fårfiol på knäcke
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskost med gräslök och najadlax
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga