Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Färskost med tapenade och fänkål

Det är trevligt att starta din middagsbjudning med en välkomstdrink och goda aptitretare. Det här tilltugget snor du snabbt ihop genom blanda färskost med fänkål och tapenade och placerar röran på knäckebröd eller kavring.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 15 stycken portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ansa och skär fänkål i små tärningar. Blanda naturell färskost med tapenade och fänkål. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera på t.ex. knäckebröd, kavring, pumpernickel eller crostini.

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd/biscotti.
Gör laktosfri: använd laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskosten mot mjölkfritt mjukostalternativ. Servera mjölkfria bröd/kakor.

Ingredienser

Portioner: 15 stycken
  • 1 dl fänkål
  • 125 g naturell färskost
  • 1 msk tapenad
  • knäckebröd kavring, pumpernickel eller crostini till servering
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?