Fårfiol på knäcke

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fårfiol på knäcke

En snabblagad knäckemacka med fårfiol som passar både på buffébordet och som mumsigt mellanmål. Lägg skivor av fårfiol på knäckebröd och toppa med en röra av pepparrotssmakande färskost och dadlar samt ett brysselkålsblad. Enkelt och ofattbart gott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010

Fårfiol på knäcke

Ingredienser

10 portioner
1 paket färskost med pepparrotssmak (à 125 g)
3 hackade dadlar
10 tunna skivor fårfiol (eller rökt skinka)
10 knäckebröd i bitar
10 brysselkålsblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ädelostfyllda dadlar
Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Roliga tillbehör till ost
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fyllda dadlar
Betyg 3.3 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dadlar med lufttorkad skinka
Betyg 3 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chutney
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spett med dadlar och vindruvor
Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad