Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Fårfiol på knäcke

En snabblagad knäckemacka med fårfiol som passar både på buffébordet och som mumsigt mellanmål. Lägg skivor av fårfiol på knäckebröd och toppa med en röra av pepparrotssmakande färskost och dadlar samt ett brysselkålsblad. Enkelt och ofattbart gott!

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda pepparrotsfärskost med hackade dadlar.
  2. Lägg en tunn skiva fårfiol på knäckebitar, klicka på färskost och garnera med brysselkålsblad.

Ingredienser

Portioner: 10
  • 1 paket färskost med pepparrotssmak (à 125 g)
  • 3 hackade dadlar
  • 10 tunna skivor fårfiol (eller rökt skinka)
  • 10 knäckebröd i bitar
  • 10 brysselkålsblad
Lägg till i inköpslistan