Silltallrik
En liten trevlig silltallrik med inlagd sill med lök och smetana, gubbröra med löjrom och snabbinlagd sill med ingefära – den kompletta silltallriken till jul eller midsommar med andra ord!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2012
Ingredienser
Inlagd sill med lök och smetana
Gubbröra med löjrom
Snabbinlagd sill med apelsin och ingefära
För alla
Den inlagda sillen är fri från gluten och ägg, den snabbinlagda sillen är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: Inlagd sill med smetana: använd laktosfri smetana/crème fraiche. Gubbröra: kontrollera innehållet i majonnäs och bröd.
Gör mjölkproteinfri: Inlagd sill med smetana: ersätt smetana med mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja) eller Yosa Havre fraiche. Gubbröra: kontrollera innehållet i majonnäs och bröd.
Gör glutenfri: Gubbröra: välj glutenfritt specialbröd.
Gubbröran innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer