Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Färskost

Gör enkelt din egen färskost och servera till fördrinken på festen. Den milda smaken av kvarg tillsammans med färsk persilja, vitlök och salladskrydda passar utmärkt på havrekex. Extra vackert blir det med lite persilja på toppen.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 1997
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop kvarg med salladskryddan, hackad persilja och pressad vitlök.
  2. Smaka av med salt, peppar och ev mer salladskrydda.
  3. Servera gärna tillsammans med Havrekex.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl kvarg gourmet
  • 1 msk italiensk salladskrydda
  • 4 msk hackad persilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan