Färskost

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färskost

Gör enkelt din egen färskost och servera till fördrinken på festen. Den milda smaken av kvarg tillsammans med färsk persilja, vitlök och salladskrydda passar utmärkt på havrekex. Extra vackert blir det med lite persilja på toppen.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 1997

Färskost

Ingredienser

4 portioner
2 dl kvarg gourmet
1 msk italiensk salladskrydda
4 msk hackad persilja
1 vitlöksklyfta
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bakpotatis med skinkröra
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Paprikaägg
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm avokadomacka
Betyg 3.5 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pepparstekt fläskfilé med vichymorötter
Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokt kronärtskocka med citron- och dragonsmör
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rosmarinstekt kalkonschnitzel
Betyg 2.7 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad