Färsk pasta med lax och fetaost
Färsk pasta med lax och fetaost kan tillagas med enbart ekologiska ingredienser. Denna utsökta lax- och pastarätt är klar på ett ögonblick och de varma grönsakerna bestående av morot, lök och tomat får en god sälta av fetaosten.
Ingredienser
4 portioner
500 g ekologisk färsk pasta
4 portionsbitar ekolologisk laxfilé
1 ekologisk rödlök
2 ekologiska morötter
2 ekologiska tomater
2 msk ekologisk olivolja
salt och peppar
citron
100 g ekologisk fetaost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2638 KJ / 631 kCal
Kommentarer
Oliver???? Utan fetaosten blir denna rätt trågig men som den är smakar den ok och framför allt gick den snabbt att lagga till.
Malin
2010-02-01Det står "oliver" i receptrubriken, men det finns inga oliver i själva receptet!
Måns
2009-07-30En lättlagad maträtt med härliga smaker! Fantastiskt god och känns lyxig utan att vara överarbetad
Johanna
2008-03-07