Färsk frukt med kokosmousse

Betyg 2.8 av 5.
35 personer har röstat
0
Färsk frukt med kokosmousse

Färsk frukt är vanligt som efterrätt i Kina. Här serveras frukten tillsammans med en luftig mousse på kokosmjölk och grädde. Den söta kokosen bryter fint mot fruktens friska syra och blir till en riktig höjdardessert.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015

Färsk frukt med kokosmousse

Ingredienser

6-8 bufféportioner
2 gelatinblad
2 dl kokosmjölk
2 äggulor
2 msk strösocker
4 dl vispgrädde
300 g blandad färsk frukt (t ex ananas och apelsin)
ev strimlad thaibasilika till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
35 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1646 KJ / 394 kCal
Fett36 g
Salt0.06 g
Kolhydrater13 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Yum cha pancakes
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tropiska mandelbakelser
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Röd currykyckling med ananas
Betyg 3.6 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad ananas med kokoshonung
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad ananas med dulce de leche
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga