Färsk frukt med kokosmousse

Betyg 2.8 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färsk frukt med kokosmousse

Färsk frukt är vanligt som efterrätt i Kina. Här serveras frukten tillsammans med en luftig mousse på kokosmjölk och grädde. Den söta kokosen bryter fint mot fruktens friska syra och blir till en riktig höjdardessert.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015

Färsk frukt med kokosmousse

Ingredienser

6-8 bufféportioner
2 gelatinblad
2 dl kokosmjölk
2 äggulor
2 msk strösocker
4 dl vispgrädde
300 g blandad färsk frukt (t ex ananas och apelsin)
ev strimlad thaibasilika till garnering

Gör så här

00:05:00
00:30:00
06:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.35 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1646 KJ / 394 kCal
Fett36 g
Salt0.06 g
Kolhydrater13 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Tanghulu - sockerdoppade fruktspett
Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Yum cha pancakes
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tropiska mandelbakelser
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Röd currykyckling med ananas
Betyg 3.6 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad ananas med dulce de leche
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad