Färsk cannelloni med fiskfärs och hummer

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
2
Färsk cannelloni med fiskfärs och hummer

Cannelloni med fiskfärs och hummer ger dig både en smak av Italien och av havets läckerheter! Låt cannellonin smälta i munnen tillsammans med en krämig zucchinisås. Passar utmärkt att servera vid festligare tillfällen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Färsk cannelloni med fiskfärs och hummer

Ingredienser

6 portioner
200 g gäddfilé (gös eller lax)
1 äggvita
1/2 tsk salt
1 dl vispgrädde
100 g fint skuret hummer - eller krabbkött
1/2 krm kajennpeppar
1 liten vitlöksklyfta
1 tomat
10 - 12 färska lasagneplattor

Zucchinisåsen

1 liten zucchini
1 liten gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
1 msk hackad timjan
2 dl vispgrädde
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Jag ska testa att ha såsen i formen tillsammans med cannellonirullarna i ugnen nästa gång

Johanna

2022-11-19

Vi serverade det på Nyårsafton och det blev väldigt uppskattat av våra vänner.

Gunilla

2003-01-01

Testa liknande recept

Naturell hummer
Betyg 3.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummer Thermidor
Betyg 3.3 av 5.
70 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lobster roll med brioche
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummer med citronsmetana, forellrom och krasse
Betyg 4.7 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummersoppa med pecorinogratinerad toast
Betyg 4.1 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kräftcannelloni
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga