Färsfyllt kalkonbröst

Betyg 1.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färsfyllt kalkonbröst

Kalkon är lite festligare än vanlig kyckling, så varför inte testa färsfyllt kalkonbröst nästa gång det vankas middagsbjudning? Du fyller kalkonbröstet med en läcker blandning av köttfärs, salsiccia, ris, konjak, vitlök, muskot och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Färsfyllt kalkonbröst

Ingredienser

6 portioner
1 kalkonbröst (1 = ca 1,2 kg)
1 gul lök
1 msk smör
250 g köttfärs eller blandfärs
50 g salsicciakorv (fläskkorv)
75 g kokt ris (75 g kokt = ca 1/2 dl okokt)
2 ägg
3 msk konjak eller brandy
1 vitlöksklyfta
1 krm nymalen muskot
1 dl hackad persilja
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kalkonrullar med ris- och fetasallad
    Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkonfilépasta med tomater
    Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkonfilépasta med paprikapesto
    Betyg 4.3 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkon med oliver och vermouth
    Betyg 3 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad