Fårostmacka med pumpamarmelad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Fårostmacka med pumpamarmelad

Det här är en spännande rätt som passar utmärkt till söndagsbrunchen! Blanda ihop pumpamarmeladen, lägg sedan salladsblad, paprika och gurka på ett tunnbröd, smula på fårosten och klicka på marmelad. Rulla ihop brödet och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Fårostmacka med pumpamarmelad

Ingredienser

4 portioner

Mal-Lis pumpamarmelad

1 kg  pumpa eller squash
5 dl  strösocker
juicen av 1/2   citron
1 tsk  ingefära

Fårostmacka

salladsblad
4   mjuka tunnbröd
1   röd paprika
100 - 150 g  smulad fårost
1/3   skivad gurka

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi880 KJ / 210 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

Pumpamarmelad med lime och vanilj
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Syltad pumpa med stjärnanis och sichuanpeppar
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumpamarmelad
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fransk rabarbermarmelad
Betyg 4 av 5.
137 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Clementin- och aprikosmarmelad med kanel
Betyg 2.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga