Fårostmacka med pumpamarmelad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Fårostmacka med pumpamarmelad

Det här är en spännande rätt som passar utmärkt till söndagsbrunchen! Blanda ihop pumpamarmeladen, lägg sedan salladsblad, paprika och gurka på ett tunnbröd, smula på fårosten och klicka på marmelad. Rulla ihop brödet och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Fårostmacka med pumpamarmelad

Ingredienser

4 portioner

Mal-Lis pumpamarmelad

1 kg  pumpa eller squash
5 dl  strösocker
juicen av 1/2   citron
1 tsk  ingefära

Fårostmacka

salladsblad
4   mjuka tunnbröd
1   röd paprika
100 - 150 g  smulad fårost
1/3   skivad gurka

För alla

Fri från ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i brödet.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: välj mjölkfritt bröd och byt fårosten mot tofu.

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi880 KJ / 210 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

Pumpamarmelad med lime och vanilj
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad kyckling med pumpa, fetaost och oliver
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rostad pumpa och sötpotatis
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad hel pumpa
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt pumpa med aprikoser, pumpakärnor och pecorino
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paj med pumpa och curry
Betyg 2.8 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga