Fårostmacka med pumpamarmelad

1
0
Fårostmacka med pumpamarmelad

Det här är en spännande rätt som passar utmärkt till söndagsbrunchen! Blanda ihop pumpamarmeladen, lägg sedan salladsblad, paprika och gurka på ett tunnbröd, smula på fårosten och klicka på marmelad. Rulla ihop brödet och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Fårostmacka med pumpamarmelad

Ingredienser

4 portioner

Mal-Lis pumpamarmelad

1 kg pumpa eller squash
5 dl strösocker
juicen av 1/2 citron
1 tsk ingefära

Fårostmacka

salladsblad
4 mjuka tunnbröd
1 röd paprika
100 - 150 g smulad fårost
1/3 skivad gurka

För alla

Fri från ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i brödet.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: välj mjölkfritt bröd och byt fårosten mot tofu.

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 880 KJ / 210 kCal
Fett 7 g
Läs mer om näringsvärden