Fårost, bacon och champinjonpizza

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fårost, bacon och champinjonpizza

En pizza som har allt. Underbar pizzasås vars ingredienser får sjuda ihop och gör den ljuvligt aromatisk. Toppingen bestående av bland annat krämig fetaost, knaprig bacon och mjuka champinjoner gör pizzan helt gudomlig.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005

Fårost, bacon och champinjonpizza

Ingredienser

4 portioner

Pizzadeg

2 paket pizzadegmix

Pizzasås

1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
2 msk olivolja
2 msk tomatpuré
500 g krossade tomater (gärna kryddade)
ca 1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk strösocker
1/2 kruka basilika

Topping

100 g champinjoner
150 g bacon
50 g pinjenötter
200 g fetaost
rucolasallad till garnering

Gör så här

00:10:00
00:15:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Fårost och fetaost är väl ändå inte samma sak. I rubriken står det fårost och i beskrivningen står det fetaost. Vilket ska det vara?

    Elisabeth

    Hej elisabeth! Tack för din uppmärksamhet. Vi har nu ändrat i ingressen så det står fetaost. Men det blir säkert gott även med en annan sorts fårost. Hälsningar Ulrika

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Getostgrillad paprika
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Biffsallad
    Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomatsallad med ruccola
    Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bönsallad med pinjenötter
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Libapizza med parmaskinka och ruccola
    Betyg 4.3 av 5.49 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad