Faringriljerad fläskfilè med primörsallad

Faringriljerad fläskfilé med primörsallad är en välsmakande och färgrik sommarrätt. Köttet har en livfull smak av tabasco och vitlök. Salladen är festlig och fräsch.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008

Ingredienser
4 portioner
Primörsallad
ca 800 g färsk- eller delikatesspotatis
1 liten rödlök
2 mogna avokador
200 g blandade salladsskott/ sallad
färsk koriander
Faringriljerad fläskfilè
ca 800 g fläskfilé
salt
peppar
1 msk tabasco
2 msk brun farin
1 msk finhackad vitlök
Dressing
1/2 dl olivolja + olja till stekning
1/2 dl färskpressad limejuice
1/2 dl färskpressad apelsinjuice
1 tsk curry
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
Gör så här
00:20:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2590 KJ / 619 kCal
Kommentarer
7 stRiktigt gott!
Jonas
Supergott! Lätt, mustigt och superbt!
Ann-sofie
Det blev kanon på gasol grillen!
Cecilia