Apelsin- och saffranssoppa med hallon
En smarrig och krämig efterrätt. Servera apelsin- och saffranssoppan med hallon ljummen eller kall tillsammans med en stor klick vaniljglass och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003
Ingredienser
4 portioner
1/2 paket saffran (à 0,5 g)
1 dl strösocker
1 1/2 msk majsstärkelse (majsstärkelse)
6 dl drickfärdig apelsinjuice
200 g frysta hallon (1 paket = ca 200 g)
1/2 l vaniljglass
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ett mycket smarrigt sätt att använda kvarglömd saffran efter jul...
Linda
2006-01-06Mycket god dessertsoppa som är väldigt god att göra med tropisk juice. Servera gärna med någon typ av vanilj- eller yoghurtglass med bär i. Mums!
Irja
2004-04-11