Apelsin- och saffranssoppa med hallon

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
2
Apelsin- och saffranssoppa med hallon

En smarrig och krämig efterrätt. Servera apelsin- och saffranssoppan med hallon ljummen eller kall tillsammans med en stor klick vaniljglass och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Apelsin- och saffranssoppa med hallon

Ingredienser

4 portioner
1/2 paket saffran (à 0,5 g)
1 dl strösocker
1 1/2 msk majsstärkelse (majsstärkelse)
6 dl drickfärdig apelsinjuice
200 g frysta hallon (1 paket = ca 200 g)
1/2 l vaniljglass

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Ett mycket smarrigt sätt att använda kvarglömd saffran efter jul...

Linda

2006-01-06

Mycket god dessertsoppa som är väldigt god att göra med tropisk juice. Servera gärna med någon typ av vanilj- eller yoghurtglass med bär i. Mums!

Irja

2004-04-11

Testa liknande recept

Kickstart-smoothie
Betyg 3 av 5.
41 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glassbomb med krossad choklad och cookies
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängsviss med clementiner
Betyg 2.6 av 5.
85 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glace au four med mascarponeglass, apelsin och hallon
Betyg 4.5 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vit chokladglass med lyxig halloncoulis och svartpeppar
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Saffransmaräng med apelsingrädde och bär
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga