Det söta i dadlarna möter det salta i skinkan och skapar en oslagbar smakkombination. Servera de snabbfixade dadlarna som förrätt, tilltugg eller del av en buffé.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2011
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Margareta
2022-11-28Jättegoda, fyllde dadlarna med manchego ost enligt tipset från Lina. En fråga, kan man frysa de som blev kvar?
Redaktionen ICAse
2022-11-29Hej Margareta! Kul att höra att du gillade receptet. ❤ Vi skulle inte rekommendera att frysa in dessa, de är godast när de är lite ljumna. Det går bra att halvera satsen om du vill göra färre. Hälsningar Elina
Lina
2021-01-04Fyll dom med lite manchego! Dadlar lindade och fyllda är mycket vanligt i Spanien!
Samir
2018-01-04Väldigt vanligt med dadlar i det marockanska köket ä. Dock tycker jag det är lite ironiskt utav Ica då, vi i Marocko inte äter fläsk
Redaktionen ICAse
2018-01-05Hej Samir! Tack för din synpunkt och vi kan hålla med och har nu ändrat i ingressen. Hälsningar Michelle