Fårfiol på knäcke

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fårfiol på knäcke

En snabblagad knäckemacka med fårfiol som passar både på buffébordet och som mumsigt mellanmål. Lägg skivor av fårfiol på knäckebröd och toppa med en röra av pepparrotssmakande färskost och dadlar samt ett brysselkålsblad. Enkelt och ofattbart gott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010

Fårfiol på knäcke

Ingredienser

10 portioner
1 paket färskost med pepparrotssmak (à 125 g)
3 hackade dadlar
10 tunna skivor fårfiol (eller rökt skinka)
10 knäckebröd i bitar
10 brysselkålsblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ädelostfyllda dadlar
    Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Dadlar med lufttorkad skinka
    Betyg 3 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Roliga tillbehör till ost
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fyllda dadlar
    Betyg 3.3 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bräck med dadlar
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spett med dadlar och vindruvor
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad