Falukorvswok med vattenkastanjer

40
0
Falukorvswok med vattenkastanjer

Färgsprakande är denna asieninspirerade falukorvswok med vattenkastanjer. Woken hettas upp med sambal oelek och ingefära och får en härlig krispighet från vattenkastanjerna. En lättlagad och spännande lunch eller middagsrätt som serveras med ris.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2011

Falukorvswok med vattenkastanjer

Ingredienser

4 portioner
4 port ris eller annat gryn
600 g falukorv
1 burk vattenkastanjer (à 225 g)
2 röda paprikor
1 purjolök
1 msk olja
2 tsk malen ingefära
3 msk honung
2 tsk sambal oelek
2 msk vitvinsvinäger
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

40

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3163 KJ / 757 kCal
Fett 395 g
Kolhydrater 787 g
Protein 241 g
Läs mer om näringsvärden