Den här rätten kommer ta placeringen som en av dina vardagsfavoriter. Du ger den klassiska falukorven ett krispigt täcke genom att placera en röra gjord på ketchup, senap, soja och rostad lök. Till detta serverar du fluffigt mos med Västerbottensost.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008
Innehåller latktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostadlök.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Smakade lika äckligt som det såg ut och tyvärr hamnade det mesta i soporna. Skippar man sojan kan den nog bli helt ok.
Ewa
2021-05-19Jag tyckter att det blev en spännande kobination med det krispiga på falukorven och moset med ost på och de stekta tomathalvorna. Kan hålla med om att det blev något salt, men helt ok ändå.
Annika
2008-09-15JAG HÅLLER MED NANCY BRODIN. JAG GJORDE EXAKT ENLIGT RECEPTET. DET BLEV ALLDELES SVART OCH PÅ TOK FÖR SALT. JAG SKICKADE MAIL TILL BUFFE FÖR ATT FRÅGA OM DET VAR RÄTT MÄNGDER I RECEPTET. MEN HAR INTE FÅTT SVAR. SÅ DETTA BLIR INTE LAGAT IGEN!!!!
Karin
2008-09-08