Kalkonmousse på endive

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kalkonmousse på endive

Tilltalande kalkonmousse med en pigg smak av madeira. lägg upp moussen på ett endiveblad och garnera med strimlor av stekt parmaskinka och päron. En förstklassigt litet tilltugg att servera före maten.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Kalkonmousse på endive

Ingredienser

10 st
100 g  kalkon- pastej eller kycklingpastej (finns färdig i ask)
2 msk  madeira
2 msk  grädde
ca 2   skivor parmaskinka
1   endive
1/4   päron

För alla

Läs noga ingredienserna på kalkon- och kycklingpastej. I övrigt är rätten fri från ägg och gluten men innehåller mjölkprotein och laktos.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sallad med nashipäron, ost och krutonger
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Inbakad älgpastej
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Päronspöken
Betyg 2.4 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päronmarmelad
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Päronkaka
Betyg 4 av 5.
97 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Endive med konjaksspetsad leverpastej
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga