Kalkonmousse på endive

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kalkonmousse på endive

Tilltalande kalkonmousse med en pigg smak av madeira. lägg upp moussen på ett endiveblad och garnera med strimlor av stekt parmaskinka och päron. En förstklassigt litet tilltugg att servera före maten.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Kalkonmousse på endive

Ingredienser

10 st
100 g kalkon- pastej eller kycklingpastej (finns färdig i ask)
2 msk madeira
2 msk grädde
ca 2 skivor parmaskinka
1 endive
1/4 päron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Skinkskivor med varm rissallad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Päronsnitt med ädelost och skinka
Betyg 4.6 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Äggvåfflor med matig topping
Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sallad med päron, prosciutto och burrata
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pajskal i långpanna - päron & ost
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Serranochips
Betyg 3.6 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad