Falsk gåslevermousse

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Falsk gåslevermousse

Falsk gåslevermousse är ett delikat och mycket gott tillbehör till crostini eller kex och dessutom väldigt enkelt att göra. Du behöver bara kycklingleverpastej, vispgrädde och madeira. Servera på valfritt kex och gärna med en klick marmelad.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005

Falsk gåslevermousse

Ingredienser

undefined
1 ask kycklingleverpastej (à 200 g)
2 msk vispgrädde
2 msk madeira

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • De menar nog marmelad som är god till dessertost. :-)

    Anne-christine

  • Jag undrar vad en dessertostmarmelad är för något?

    Ann-christin

Testa liknande recept

  • Kalkonmousse på endive
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillat bröd med cheddarröra
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig äggröra med chorizochips
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Förrätt à la napoleonbakelse
    Betyg 3 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Inbakad älgpastej
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad