En härligt fräsch och krämig efterrätt som får det att vattnas i munnen! Du gör först en mousse av mango och toppar sedan moussen med en smarrig chokladglasyr. Servera mangomoussen som dessert och njut!
För mycket grädde! Och chokladen passar inte riktigt till! Jag har testat ett recept från urminkokbok.blogg.se, mycket fräschare och mandelbottnen är grym!
Veronica
2007-04-09
Gott, men inte wow! Tyckte det smakade för mycket vispgrädde. Använde gelatinpulver istället för blad. Tog 1 tsk (motsvarar 2 blad) och det blev alldeles lagom konsistens.
Bo
2006-04-12
Lätt att göra, men jag tyckte att nästa gång så skall jag ta ett gelantinblad mindre.
Kommentarer
Per
2014-08-10För mycket grädde! Och chokladen passar inte riktigt till! Jag har testat ett recept från urminkokbok.blogg.se, mycket fräschare och mandelbottnen är grym!
Veronica
2007-04-09Gott, men inte wow! Tyckte det smakade för mycket vispgrädde. Använde gelatinpulver istället för blad. Tog 1 tsk (motsvarar 2 blad) och det blev alldeles lagom konsistens.
Bo
2006-04-12Lätt att göra, men jag tyckte att nästa gång så skall jag ta ett gelantinblad mindre.